Uw aanwezigheid op het internet

Illustration Webdesign

De lage kosten van een goede website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het onderhouden van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.

U wilt gezien worden

Het Internet kan ingezet worden om nieuwe markten en klanten te bereiken. Daarnaast kunt u extra service aan bestaande klanten bieden. Uw website is het digitale uithangbord van uw organisatie.

Wij bouwen onze websites volgens de internationale webstandaarden van het W3C. Hierdoor zijn de websites gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Bezoekers van uw website zullen daarom een prettige indruk krijgen van uw website en daardoor van uw bedrijf.

Een ander voordeel van onze werkwijze is dat de door ons opgeleverde websites geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, waardoor ze makkelijk vindbaar zijn.

Responsive web design (RWD)

Het is belangrijk dat iedere bezoeker optimaal gebruk kan maken van uw website, en daardoor ook de gewenste indruk krijgt van uw bedrijf.

To The Point Design zorgt er voor dat uw website is ontworpen met inachtneming van de "responsive web design", of "RWD" regels.

Hierdoor kunt u zeker zijn dat de bezoekers van uw website dezelfde ervaring hebben, of ze nu een een desktop computer, een tablet met touch screen of een smartphone gebruiken.

Andere diensten die wij aanbieden

  • Content Management System of CMS
  • Search Engine Optimising of SEO
  • Redesign
  • Weblog of Blog
  • Onderhoud

Natuurlijk kunnen wij ook helpen bij het vinden van een goede webhoster.